beats by dre cheap

True stories

Ovo su neke od istinitih prica koje su se desile prije nekoliko godina a ciji su vlasnici tek sada odlucili da mogu progovoriti o njima,neke od njih su veoma jezive,a neke vec manje....ali sve u svemu,nadam se da cete uzivati.........

 

 

DUH U AUTOBUSU

Dogadjalo mi se mnogo cudnih stvari godinama i zivio sam u mnogim ukletim kucamaCak sam jedno vrijeme bio i clan grupe istrazivaca paranormalnog.

Prije mnogo godina kada sam zivio sa roditeljima u assexu radio sam petnaest minuta voznje daleko od svoje kuce.Dolaziti kuci po hladnim zimskim nocima nije bilo nimalo ugodno.Posto nisam zelio izaci na krajnjoj stanici,pozvonio sam vozacu da mi otvori i tada sam vidio da u busu nema nikoga te da je potpuno prazan...Nitko nije sjedio na sjedistima.Prosao sam sva sjedista kada sam izlazio iz busa.Malo popricao sa vozacem jer sam bio zadnji koji je trebao izaci.....

Autobus je stao bas blizu moje kuce i ja sam izasao.Iz nekog razloga ponovno sam pogledao u autobus i tu jos uvijekk nije bilo nikoga.Kada je autobus zatvorio vrata i lagano krenuo,tu,dva mjesta iza moga sjedista sjedio je maqli stari covjek potpuno prekrivenog lica starom  crvenom kapom.Nikada mi nije postalo jasno kako se je taj covjek pronasao tu.....................

VRATIT CU SE

Imao sam 15 godina kada se ovo desilo.Zivjeli smo u jednoj dvospratnoj kuci na kraju puta.Bila je nova kuca i sve komsije su bile ljubazne prema nama.Imali smo sobu za igranje i moj brat,sestra i ja smo veci dio naseg vremena provodili u njoj.

Jedne noci svi su vec spavali a i ja sam se spremao da zuaspim ali tada sam cuo kako je jedna igracka pocela da prica.To je bila akciona igracka terminator.Igracka je neprestano ponavljala vratit cu se....vratit cu se....vratit cu se....neprestano.U prvom trenu sam pomislio da se je ukljucila sam sama od sebe i da samo trebam da izvadim baterije iz nje.Tako da sam ustao da to i uradim.

Pa ja sam posao da izbacim baterije i kada sam otvorio njih nije bilo,igracka je bila prazna ali je i dalje nastavljalaq ponavljati one rijeci....Sisao sam kod roditelja sav isprepadabn i zamolio sam ih da dodju sa mnom jer je mene bilo strah.Igracka je lezala na podu bez ijedne rijeci....bila je ugasena....Roditelji su rekli da haluciniram te da ih prestanem zvati za takve glupost.Kunem se da je to sve bilo istina.Neki duh se je dobro nasalio na moj racun.

MRTVI COVJEK

Ovo mi se desilo prije 5 godina.Radio sam u jednoj bolnici i u njoj sam provodio vecinu svoga vremena.Jedne noci zavrsio sam svoj posao i krenuo sam prema izlazu gdje me je presreo jedan moj radni kolega,tako da sam ostao da malo popricam sa njim.

Gledao samu ulazna vrata bolnice i u tom trenutku sam vidio nesto sto nikada necu zaboraviti.Samo sam ugledao jenog covjeka u crnom odjelu koji je nosio bijelu providnu svijetlu kutiju...on je izgledao uzasno,na kosulji mu je bilo krvi a svijetlost je malo pomalo nestajala.Pogledao sam u svog prijatelja i kada sam ponovno pogledao prema vratima,tamo nije stajao niko.

Izvinuo sam se prijatelju i otisao sam da vidim da li je koji pacijent ili gost izasao iz zgrade.Napolju nij bilo nikoga....Vratio sam se u bolnicu da nastavim razgovor sa prijateljem i da uzmem kljuc da zakljucam bolnicu.

Bio sam nakratko zaboravio taj incident,ali me je na njega posjetio moj prijatelj koji je rekao da je jedan od pacijenata preminuo te noci oko 11.30 sto je bilo vrijeme kada sam ja vidio covjeka sa sjajucom kutijum...to je bilo straaaasno!

POVRATAK SINA

Moj 22-ogodisnji sin poreminuo je u augustu.Vozio je motor kada je jedna zena iskocila pred njega i on da bi je zaobiso pao je sa motora i dobro udario glavu.Zivio je sedam dana u komi prije nego sto je umro.Pomalo sam pricao sa njim kada bi se u nekim trenucima prenuo iz kome.Prve noci mi je rekao kako on nije kriv za tu nesrecu ali da ne zamjeram ni onoj zeni.

Zadnjeg dana dosao je i rekao kako je veoma zbunjen i da ne zna sta da radi.Te noci je preminuo.

Mnoge cudne stvari su se desile od tada.Prije nekoliko dana desilo se nesto najbizarnije u mom zivotu.Osjecao sam neku bol u usima pa sam otisa da legnem.Pogledao sam na sat sto inace nikada ne cinim i bilo je 11:07 poslije podneLezao sam na desnom kuku na svom krevetu.Osjeti sam nesto na svojim ledjima pa sam legao na stomak da bih to lakse dohvatio.Odjednom cuo sam glas koji mi je govorio da se ne okrecem.

Otvorio sam oci i pred sobom sam vidio svoga sina kako stoji okruzen nekom plavicastom svjetloscu.Mogao sam vidjeti njegovu kosu,nos,oci,cijelo lice.Rekao sam glasno njegovo ime“Trevore“!On je pogledao u mene nasmijesio mi se i nestao u milion zvjezdica.

Sve je trajalo oko 15 sekundi.Bio sam potpuno budan ali opet nisam shvatao nista.Sada znam zasto kazu da kada umrete u duhovnom obliku ostajete isti.Volio bih da opet dodje da me posjeti iako pretpostavljam da on zna da sam ja potpuno prestrasen.

World of magic
http://keepsake.blogger.ba
22/01/2007 09:57