beats by dre cheap

"Duh serijskog ubojice posjecuje mi lokal"!?

"Duh serijskog ubojice posjecuje mi lokal"!?

'Duh serijskog ubojice posjećuje mi lokal'
 
Mary Ann Cotton
 
Mary Ann Cotton, optužena da je arsenom ubila dvadesetak osoba, osuđena je na smrt 1873. godine. Do posljednjeg je trenutka tvrdila da je nedužna, ali je to nije spasilo od vješala.
 

Janice Brown, vlasnica lokala Featherbed Rock u Seahamu, gradiću udaljenom tek 13 kilometara od Sunderlanda, uvjerena je da njezin kafić redovito posjećuje duh.

I to ne bilo koga već, ni manji ni više, duh Mary Ann Cotton, serijskog ubojice!

Brown su na takav zaključak naveli osobni predmeti koje je pronašla, a riječ o razglednicama, dječjem šalu i krušnoj peći.

"Često netko premješta stvari, ponekad čujem i buku u kuhinji, a jednom mi je netko i šaputao na uho", izjavila je vlasnica, koja će narednih dana, bez obzira pričala li istinu ili ne, imati pojačan promet u lokalu.

Naime, svoj su posjet najavile brojne grupe koje se bave istraživanjem paranormalnih pojava, te koje će pokušati utvrditi luta li prostorijama doista duša osobe koja se smatra prvom ženom serijskim ubojicom u Velikoj Britaniji.

Mary Ann Cotton rođena je 1832. godine u selu Low Moorsley te je neko vrijeme živjela u Seahamu.

Vjeruje se da je ubila oko dvadesetak ljudi uglavnom trujući ih arsenom – tri supruga, ljubavnika, prijatelja, majku i više od desetero djece – te je obješena 1873. godine.

Do posljednjeg je trenutka tvrdila da je nevina, a od vješala je nisu spasile ni brojne peticije.

World of magic
http://keepsake.blogger.ba
03/01/2009 17:10